As Metal 26BM0002 ТЯГА СТАБИЛИЗАТОРА

Характеристики

BMW BMW/3 купе (E36), BMW/3 кабрио (E36), BMW/3 Compact (E36), BMW/3 (E36), BMW/6 (E24), BMW/5 (E28), BMW/7 (E23), BMW/Z1, BMW/3 кабрио (E30), BMW/3 Touring (E30), BMW/3 (E30)
ТЯГА СТАБИЛИЗАТОРА